Skip to content
All Posts

Come and join the Rudholm Group in Sweden

Published
Reading time
2 minutes
Category
News

 

Rudholm & Haak / Rudholm Group är världsledande inom etiketter, förpackningar samt textila tillbehör till textil- och modeindustrin. Vi är en framgångsrik och expansiv internationell koncern med ca 300 anställda i över 20 länder med huvudkontor i Borås, Viared. Vi växer ytterligare och vi söker nu två personer till vårt huvudkontor. Vi ser gärna sökande som har ambitionen att utvecklas och utmanas då vi växer kraftigt och nya möjligheter kan öppnas internt. Du kan läsa mer om oss på: www.rudholmgroup.com

PRODUKTUTVECKLARE / INKÖPARE

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga säljteam arbeta med kundorderhantering, produktutveckling, lagerplanering samt leveransbevakning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller produktkännedom i vårt sortiment av etiketter, förpackningar och övriga textila tillbehör och/eller andra textila kunskaper är meriterande. Kunskaper i Office 365 är också meriterande.

För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter.

För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Produktutvecklare/inköpare.”

Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

KUNDSUPPORT

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga supportteam arbeta med internationell kundsupport för vårt variabla datasystem. Att vara strukturerad och att ha ett serviceinriktat bemötande är viktigt. Kunskaper i Office 365 är också viktigt.

För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter. Kunskaper i IT samt informationssystem är meriterande.

För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Kundsupport”.

Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

We would love you to be a part of our global team.

Related articles

Keep yourself in the loop for the newest updates and news from our group.

Digital Solutions News

MEET ECODESIGN REQUIREMENTS WITH RUDHOLM GROUP’S SHARELABEL® PLATFORM 

2 min read
News

Announcing the Launch of Our Updated Website: Elevating Your Online Experience with Rudholm Group. 

1 min read
Digital Solutions

ShareLabel® your Digital Product Passport (DPP) – in the World of Garment Returns & NFC

2 min read